Tuesday, 23 September 2014

BISNES ONLINE DAN OFFLINE

ASSALAMUALAIKUM...DAN SELAMAT PAGI HIHIHI...

lama sudah xupdate blog ini...suram je kn?
sejak dah ada anak ni aktiviti harian dah bertambah..last update blog ni mase pregnant dulu haha...rase cm setahun x update..jadi skrg fully housewife la saye...

ooopppssss tidakk yeerrr...saya kene pk cmna nk cari income sy sendiri,that's why i update blog ni pasal nk cite kat u oolll..ape saye buat??? BISNESS LA..

lepas kawen saye ade berkenalan dengan satu produk jamu..keluaran JAMU SUSUK DARA..rase cm berminat sgt2..kn dh kawen so dalaman kene jaga (sape x sayang laki oi) sejak itu saye daftar sebagai agent rm100 je mase tu dapat free item 5 kotak MASKER VAGINA..harga biasa rm25,harga agent rm20 la..less 20%..sejak itu jugak sy jual menjual masker tu kt area PERLIS ni..

macam2 produk org order..feminine wash,jamu pengantin dara,coklat love habibi,jamu jalinan cinta dan lain lain.dan sekarang saye dah jadi PENGEDAR SAH KWSN PERLIS NI..!!..
sejak JSD kua kt tv3 kt buletin utama rasa bersemangat plak sbb tgk org menang kete sape yg menang kete tu?pengedar yg dpt jualan tertinggi sepanjang tahun lerr...OMG mmg nak jugakkkkk...!

kalau ade yg rase2 nak try produk JAMU SUSUK DARA ni bleh la contact saye, cari kt FB nama ni ROSEMARIEY JSD.

nak jadi agent pn boleh..rm120 pastu dpt free item yg sama harga ngn bayaran rm120 tu...pastu korang jual la dulu produk free yg kami kasi tu..then baru oder yang len2 bila dh betul2 aktif...
senangkan?bile de cust oder cal je sy n saya akan pos item yg cust u oder tu...macam dropship la jugak..dapat 20% tawwww...!!




jangan lupa like pages saye "jamu susuk dara" pengedar sah perlis taw
facebook "rosemariey jsd"
blog "jamukecantikan.blogspot.com"
whatsapp "01114448832" no saye sebelas angka,bukan typo error ek hihi

jumpa lagiiii...byeeeeee...

No comments:

Post a Comment